Abdullah Avcı'nın hücum hattı hayali: Milli takımın iki forveti yan yana...

Abdullah Avcı'nın hücum hattı hayali: Milli takımın iki forveti yan yana...

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Burak Yılmaz'ın Cenk Tosun'a "Come to Beşiktaş" çağrısını değerlendirdi: Güzel şeyler hayal ettiriyor...

Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Verileri takip ediyoruz. Şu anki seviyemiz gayet iyi. İlk yarıdaki performansımızı nasıl artırırız ve takım oyununu arttırırız bunun için çalışıyoruz" dedi.

"PERFORMANSI YUKARI ÇEKMEK DE TRANSFERDİR"

Abdullah Avcı, siyah-beyazlı ekibin transfer gündemiyle ilgili, "Bugün başkan kampa katılacak. Onunla bir toplantı yapacağız. Limitlere bakacağız. Transfer yapabilecek miyiz yoksa yapamayacak mıyız, bunları konuşacağız. Biz her durumda mevcut performansı yukarıya çekeceğiz. Bu da bir transferdir aslında" şeklinde konuştu.

"PERFORMANSIMIZI NASIL ARTIRIRIZ, ONUN ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Sezonun ilk yarısının değerlendirmesini yaptıklarını dile getiren Avcı, "Verileri takip ediyoruz. Şu anki seviyemiz gayet iyi. İlk yarıdaki performansımızı nasıl artırırız ve takım oyununu arttırırız bunun için çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"İKİNCİ YARI ÇOK DAHA İYİ OLACAK"

"Maçların olmadığı kamp döneminin iyi zamanlar olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Umarım buradaki performanslar maçlara da yansır. İkinci yarı çok daha iyi olacağını düşünüyorum. İlk dönemlerim kolay değildi. Yeni bir takım, biz yeniyiz, oyuncuların düşünceleri var. Sakat oyuncuların düzelmesi, transferlerin etkisi, bizim dokunuşlarımız… Daha sonra da potaya girdik. Bunun sunumuna da yarın arkadaşlarımıza yapacağız ve detayları anlatacağız" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIMIN İKİ FORVETİ YANYANA..."

Dün Burak Yılmaz'ın düzenlediği basın toplantısında Cenk Tosun'a yaptığı "Come to Beşiktaş" çağrısıyla ilgili de konuşan Abdullah Avcı, şunları söyledi:

Benim için de güzel şeyler hayal ettiriyorlar. Milli takımın iki forveti yan yana...

20-01/08/ehzftn-x.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN