Acun bombayı patlattı! Galatasaray'ın eski yıldızı artık Acun için ter dökecek

Acun bombayı patlattı! Galatasaray'ın eski yıldızı artık Acun için ter dökecek

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, gelecek sene bu zamanlar için Premier Lig'e yükselme hedefiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Acun, Galatasaray'ın eski oyuncusu Jean Michael Seri'yle anlaştıklarını açıkladı. Hull City daha önce de Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katmıştı.

2015'te Premier Lig'den Championship'e düşen Hull City takımı, 2016/17'de yeniden yükselmiş ancak 2020'de League One (3. Lig) kademesine kadar inmişti.

İngiliz ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, bir dönem Galatasaray'da da forma terleten Jean Michael Seri'yle anlaştıklarını açıkladı.

Hull Live'de konuşan Ilıcalı, Jean Michael Seri ile anlaştıklarını belirtirken, "Seri muhtemelen Hull City forması giyecek. İstanbul'da onunla birlikteydim ve futboluna hayran olduktan sonra karakterine de hayran oldum. Orkestramızın şefi olacak ve bize büyük faydası dokunacak" açıklamasında bulundu.

12.jpgJean Michael Seri

Bir dönem sarı kırmızılı formayı da giyen Jean Michael Seri, geçtiğimiz sezon Championship'te Fulham formasıyla 34 maça çıkarken 1 gol ve 6 asistlik katkı yaptı.

Hull City, Fenerbahçe'den milli oyuncu Ozan Tufan'ı kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN