Acun Ilıcalı Hull City'nin yeni teknik direktörüyle imza attı

Acun Ilıcalı Hull City'nin yeni teknik direktörüyle imza attı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Teknik Direktör Shota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Eski teknik isim Grant McCann'ın sözleşmesini fesheden Ilıcalı, son 3 maçı kazanan McCann ile yolları ayırırken 'Kaybederken göndermek dürüst bir yaklaşım olmazdı' demişti.

İngiltere Championship ekibi Hull City'de teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca belli oldu. İngiliz ekibi, sosyal medya hesabından 48 yaşındaki Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

shota.jpg

Türkiye'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştıran Shota, en son Özbekistan ekibi FC Pakhtakor Tashkent takımında görev almıştı. Üç yıllık görev süresi boyunca Arveladze, ikisi Özbekistan Süper Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere beş kupa kazandı ve Asya Şampiyonlar Ligi yarı finaline ulaştı.

24 MİLYON DOLARA SATIN ALDI

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 6 aydır almak için girişimlere bulunduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'yi 24 milyon euro (Yaklaşık 366 milyon lira) karşılığında resmi olarak satın aldı. Ilıcalı'nın bu hamlesi, Ada'da büyük ses getirdi.

SÜPER LİG PAZARINA GİRDİ

Kolları sıvayan Ilıcalı, takımda köklü değişiklikler yapmak için düğmeye bastı. Ünlü televizyoncu kadroya takviye yapma hedefiyle Süper Lig'den bazı oyuncularla görüşmelere başladı.

PESIC TRANSFERİ YATTI

Hull City golcü sorununu VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen Aleksandar Pesic'le çözmek istedi. Ancak Süper Lig'de 21 maçta 12 kez ağları havalandıran Sırp futbolcu, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kariyerine İstanbul'da devam etmek istediğini duyurdu.

MCCANN İLE YOLLAR AYRILDI

Hull City ayrıca teknik direktör Grant McCann ile yollarını ayırma kararı aldı. Championship ekibi, teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN