Adana Demirspor transfer bombasını patlattı

Adana Demirspor transfer bombasını patlattı

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Adana Demirspor, gelecek sezon iddialı bir takım kurmak istiyor. Montella'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Adana ekibi, Süper Lig'in eski yıldızıyla 3 yıllık kontrat imzaladı.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Adana Demirspor, iddialı bir takım kurarak Avrupa kupalarına katılmak istiyor.

48 yaşındaki İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Adana temsilcisi, daha önce Süper Lig’de Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formalarını giyen Badou Ndiaye ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Kulübümüz, daha önce Bodo Glimt, Ankaraspor, Stoke City, Galatasaray, Trabzonspor, Karagümrük, Al Ain ve son olarak Aris formasını giymiş Badou Ndiaye ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır." ifadelerine yer verildi.

bad.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN