Ağrı’dan Kore’ye anne desteği

Ağrı’dan Kore’ye anne desteği

Kış Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil eden Hamza Dursun’un en büyük destekçisi, Ağrı’dan Güney Kore’ye gelen annesi oldu. Anne Dursun, “Tüm anneler çocuklarını spor yapması için desteklesin” dedi.

İki yıl önce yaşadığı hastalığı annesinin desteği sayesinde atlatarak kayaklı koşuya dönen Hamza Dursun’u ailesi Güney Kore’de yalnız bırakmadı. 2018 Kış Olimpiyatları’nda ilk mücadelesine kayaklı koşu erkekler klasik sprintte çıkan Hamza Dursun bugün yarışacağı kayaklı koşu 15 kilometre serbest müsabakası öncesi ailesiyle bir araya gelerek moral buldu.

Hamza Dursun, ilk kez yarıştığı olimpiyat oyunlarında ailesinin yanında olmasının kendisine büyük güç verdiğini söyleyerek, “Hayalim ülkemi olimpiyatlarda temsil etmekti. Bu hayalimi federasyonumun bana verdiği destek, ailemin her zaman yanımda olması sayesinde gerçekleştirdim” dedi. Oğlunun sevdiği yemekleri ona destek vermek için Ağrı’dan Güney Kore’ye taşıyan Asiye Dursun, “Onunla gurur duyuyorum. Tüm anneler çocuklarını spor yapması için desteklesin ve onlara inansın” diye konuştu.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN