Ahmet Ağaoğlu'ndan bordo-mavili camiaya transfer müjdesi

Ahmet Ağaoğlu'ndan bordo-mavili camiaya transfer müjdesi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF'nin Rezerv Lig'in kurulması yönünde karar aldığını duyurarak "TFF'de Rezerv Lig kurulması kararını yönetimden geçirdiğini büyük mutlulukla öğrenmiş bulunuyoruz" diye konuştu. Bordo- mavili ekibin transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Başkan Ağaoğlu, bordo-mavili camiaya 'transfer müjdesi' verdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Karadeniz temsilcisinin 51. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'dan Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ve Danimarkalı savunma oyuncusu Larsen'i kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan bordo-mavili ekibin başkanı Ağaoğlu, Abdullah Avcı'nın belirlediği yerlere transfer yapma hazırlığı içerisinde olduklarını açıkladı.

TFF'nin Rezerv Lig'in kurulması yönünde karar aldığını duyuran Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor oldu. Yakalamış olduğumuz bu başarıda en büyük pay Trabzonspor camiasınındır. Bu başarıyı hep birlikte yakaladık. Önümüzde oynayacağımız bir play-off maçımız var. Play-off turundaki rakibimizi geçtiğimiz takdirde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmamız hem sportif hem ülkemizin tanıtımı ama en çok da ekonomik anlamda çok önemli. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan bir kadronun oluşturulmasından ziyade ekonomik anlamda en büyük ve en iyi verimi alabileceğimiz bir kadro yapılanmasındayız. Bundan da hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz.

REZERV LİG KURULACAK

TFF'de Rezerv Lig kurulması kararını yönetimden geçirdiğini büyük mutlulukla öğrenmiş bulunuyoruz. 36 belki 40'a varan katkı oluşturulacak. Trabzonspor'un bir oyuncusuna Anadolu'da herhangi bir kulübün imkan sağlaması mümkün değil. Gönderdiğimiz oyuncular performans ve yetenek kaybı yaşadı. Maç oynamayarak geri döndüler. Rezerv Lig, Süper Lig'e paralel olarak oynanacak. Trabzonspor, Giresun ile 20.00'da maç gerçekleştirecekse Rezerv Takım 4-6 saat önce maçı oynayacak. Seyahat masraflarının fazla olmayacağı ilave otel masrafı olacak. Bir oyuncunuz dahi kadronuzda yer alsa Rezerv Takıma yaptığınız harcamanın size kazanç olarak döneceğini açık ve net olarak ortaya koymakta. Altyapının önemi bir kez daha öne çıkıyor.

3 ŞİRKETLE GÖRÜŞÜYORUZ

Hocamız raporunu verdi, yurt dışında bu tür altyapısı sağlam olan kulüplerin uygulamış oldukları modeller var. Bu modeli oluşturan daha sonra sürekli olarak inceleyen takip eden performansın artması için çalışma yapan 3 şirketle görüşme halindeyiz. Bütün planlama programlama bunun altyapısını yazılımını daha sonra da aylık denetimlerini yaparak, çalışacak. 3 şirketle görüşüyoruz, bunlardan birisiyle anlaşıp yolumuza altyapıda böyle devam edeceğiz. Büyük sıkıntılar yaşadık bunun da farkındayız. Şampiyonluğa kilitlenmiş bir kulüp olarak altyapıya gerekli önem vermediğimiz düşünebilir ama bizim için çok önemli. 2-3 Süper Lig kulübümüzün bu Rezerv Lig olayında büyük payı var

İKİ İSİM KAMPA KATILACAK

Camiamız transfer beklentisi içerisinde. Daha önce belirlenen daha önce görüşülen isimlerle geçtiğimiz hafta imza attık. Hocamızın belirlediği iki isimle de görüşmelerimiz devam ediyor. Bu iki isimi de kampa yetiştireceğiz. 9 Temmuz tarihinde iki futbolcumuz da kampa dahil edilecek. Kamp sonrası hocamızın isteği olursa kadromuza katarız"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN