Ahmet Ağaoğlu'nun kulüp içi çekişmeye şehit Eren Bülbül'ü karıştırması tepki çekti

Ahmet Ağaoğlu'nun kulüp içi çekişmeye şehit Eren Bülbül'ü karıştırması tepki çekti

Trabzonspor'da başarılı grafiği ile dikkat çeken teknik direktör Ünal Karaman'ın görevine son verilmesiyle eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun şehit Eren Bülbül'ün ailesini örnek vererek yaptığı açıklama tepki çekti. Açıklama sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Süper Lig'in bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluk adayları arasında gösterilen Trabzonspor'da tecrübeli teknik direktör Ünal Karaman'ın sözleşmesinin feshedilmesinin yankıları sürüyor.

"TRANSFERLERDEN HABERİ VARDI"

Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluş Bein Sports'ta katıldığı canlı yayında Karaman ile yolların ayrılmasını değerlendirdi. Ligin ilk yarısını 3. bitirmenin bir başarı sayılamayacağını belirten Ağaoğlu, yapılan bütün transferlerden Karaman'ın haberi olduğunu kaydetti.

"SOYLU İDDİASI DOĞRU DEĞİLDİ"

Ünal Karaman'ın ayrılık kararının verildiği günün akşamında ortaya atılan iddialarla ilgili konuşan Ağaoğlu, "Sosyal medyadan birçok asılsız iddia ortaya atıldı. Sayın Süleyman Soylu için, 'Ankara'dan Ünal hocayla görüşmeye geliyor' denildi. Sayın Soylu o esnada ulusal bir kanalda ülkenin güvenlik durumunu konuşuyordu" dedi.

AĞAOĞLU'NDAN ALAKASIZ İFADELER

Terör kurbanı Eren Bülbül'ün ailesinin kendisini arayarak desteklerini dile getirdiğini belirten Ağaoğlu, "Dün bana Eren Bülbül'ün ailesinden mesaj geldi; 'Başkanım, her türlü kararınızın arkasındayız. Ailecek tüm desteğimiz sizinle, moralinizi bozmayın. Bu taraftar her daim yanınızda, dualarımız seninle.' İşte bu mesaj, mücadelede ne kadar haklı ve güçlü olduğunuzu, asla pes etmeyeceğiniz gösteren bir mesaj. Eren Bülbül'ün annesi ve ağabeyinin destek mesajıyla mermiye koşarım" ifadelerini kullandı.

20-01/02/bakanlardan-eren-bulbul-icin-sosyal-medya-zinciri-201908311645.jpg16 yaşıdaki Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017'de Trabzon Maçka'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi.

ŞEHİT EREN BÜLBÜL'Ü ALET ETMESİ TEPKİ TOPLADI

Ağaoğlu'nun kulüp içi çekişmeleri terör örgütü PKK tarafından haince şehit edilen Eren Bülbül'ü ve ailesini karıştırması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İşte o tepkilerden bazıları:

20-01/02/2020-01-02_174702-vert.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN