Ajax'ın Sırp yıldızına silahlı saldırı

Ajax'ın Sırp yıldızına silahlı saldırı

Hollanda ekibi Ajax'ta forma giyen Sırp orta saha oyuncusu Dusan Tadic, evinin önünde iki silahlı soyguncunun saldırısına uğradı. Kıyafetleri yırtılan Tadic'in hafif yaralandığı öğrenildi. Hollanda basını silahlı soyuncuların yıldız futbolcunun saatini çalmak için girişimde bulunduğunu yazdı.

Hollanda devi Ajax'ın yıldız futbolcusu Dusan Tadic'in, geçtiğimiz ay silahlı iki kişinin saldırısına uğradığı öğrenilirken saldırganların olaydan iki gün önce de Tadic'in evine kurye kılığında girmeye çalıştığı belirtildi.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre; Hollanda devi Ajax'ın Srıp yıldızı Dusan Tadic, evinin önünde iki silahlı soyguncunun saldırısına uğradı.

Hollanda gazetesi De Telegraaf’ın haberine göre, korkunç olay 28 Temmuz gece yarısından sonra meydana geldi. Aracıyla evine gelen Tadic, kask takan iki silahlı adamın kendisine doğru geldiğini fark edince bir şeylerin ters gittiğini anladı.

Hemen olay yerinden uzaklaşamaya çalışan Tadic, soyguncuların saldırısına uğradı. Sırp haber ajansı Espreso’ya göre; saldırganlardan birini etkisiz hale getiren Tadic, daha sonra yakındaki bir restorana sığınırken soyguncular ise bir scooter’a binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Tadic’in üstündeki kıyafetleri yırtılırken, elinden hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. De Telegraaf, silahlı soyuncuların yıldız futbolcunun saatini çalmak için girişimde bulunduğunu yazdı.

Eşi şüphelenip kapıyı açmadı

Ayrıca soygun girişiminden önceki günlerde kasklı iki adamın pizza kuryesi gibi davranarak Tadic’in evinin zilini çaldığı da öne sürülürken Tadic’in evde olmadığı ve eşinin de durumdan şüphelendiği için kapıyı açmadığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN