Akhisarspor: 2 - Sevilla: 3 (Maç sonucu)

Akhisarspor: 2 - Sevilla: 3 (Maç sonucu)

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. haftasında konuk ettiği İspanya temsilcisi Sevilla'ya 3-2 mağlup olan Akhisarspor, gruptan çıkma şansını kaybetti.

EFA Avrupa Ligi'nde Akhisarspor, güçlü rakibi Sevilla karşısında 2-0'dan geri döndü ve skoru 2-2 yaptı ancak 87'de yediği gole engel olamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Avrupa Ligi 3. hafta maçında İspanya'da 6-0 mağlup olduğu Sevilla'yı konuk eden Akhisarspor karşılaşmaya iyi başladı ancak Sevilla ilk yarıyı Nolito ve Muriel'in attığı gollerle 2-0 önde kapattı.

18-11/08/resimid_10839268.jpg

GERİ DÖNDÜ AMA...

İkinci yarıya hızlı başlayan Akhisarspor 52. dakikada Manu'nun attığı golle farkı 1'e indirdi. Manu'nun attığı gol Akhisarspor'un Avrupa Ligi'nde evinde attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti. Bu golden sonra Akhisarspor 57. dakikada Güray Vural ile de bir penaltı vuruşundan yararlanamazken konuk ekipte de Sergi Gomez penaltı pozisyonunda Manu'ya yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek hakem tarafından oyundan ihraç edildi. Dakikalar 79'u gösterdiğinde sahneye Onur Ayık çıkarken Güray Vural'ın ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselerek kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2 yaptı. 

Sevilla'da Banega 86. dakikada kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirdi ve konuk ekip bu golle sahadan 3 puanla ayrıldı.

AKHİSARSPOR - SEVILLA: 2-3

STAT: Spor Toto
HAKEM: Benoit Millot
SAAT: 20.55

AKHİSARSPOR: Lukac, Vrsajevic, Lopes, Caner, Güray, Eray, Aykut, Sissoko, Josue, Manu, Barbosa
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

 
SEVILLA:Vaclik, Vidal, Gomez, Amadou, Escudero, Promes, Banega, Vazquez, Gnagnon, Nolito, Muriel
TEKNİK DİREKTÖR: Pablo Machin

Goller: Dk. 12 Nolito, 38 Promes (Sevilla), Dk. 53 Manu, 78 Onur (Akhisar)

Kırmızı kart: Dk. 57 Sergi Gomez (Sevilla)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN