Akhisarspor'da umutlar tüketiyor

Akhisarspor'da umutlar tüketiyor

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe galibiyetiyle umutlandıktan sonra deplasmanda direkt rakibi Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, evinde ise Antalyaspor'la 2-1'lik skorlarla yenilen Akhisarspor, kümede kalma umutlarını her geçen hafta azaltıyor. 

Çifte kupayla başladığı Süper Lig'deki 7'nci sezonunda kabustan uyanamayan Ege temsilcisi, son 5 hafta öncesi 24 puanla dipten çıkamadı. Düşme hattının tek basamak üzerindeki Bursaspor'un 5 puan gerisinde olan Akhisarspor, haftaya rakibiyle deplasmanda oynayacağı maçı da kaybetmesi durumunda bitime 4 hafta kala matematiksel olarak değilse de psikolojik olarak erken havlu atacak.

Akhisarspor'da Antalyaspor mağlubiyetinin ardından futbolcular sahada büyük üzüntü yaşarken taraftarlar da uzun süredir tepkili oldukları başkan Hüseyin Eryüksel ve ekibini istifaya davet etti. Kümede kalma umutları azalan Akhisar'a teknik direktör Cihat Arslan'la yollar ayrıldıktan sonra yönetimin takımı emanet ettiği Antrenör Cem Kavçak da çare olamadı. Yeşil-siyahlılar, tecrübeli bir teknik adam yerine yola Kavçak yönetiminde devam etme kararı alırken takım ligde genç çalıştırıcıyla 2 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi aldı.

Ligde küme düşmenin en yakın adayı olmasına rağmen Türkiye Kupası'nda üst üste ikinci kez finale koşan Akhisar, çarşamba günü Ümraniyespor'u 1-0 kazandığı yarı final ilk maçının rövanşında ağırlayacak.

İZMİR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN