Beşiktaş’ta seri sonu

Beşiktaş’ta seri sonu

Ankaragücü ve Galatasaray galibiyetleri ile ligde üçüncü basamağa kadar yükselen Kara Kartal, Alanyaspor deplasmanında kritik 2 puandan oldu. İkinci yarının belirli bölümlerinde oyun üstünlüğünü rakibine kaptıran Beşiktaş, bu sezon ligde üçüncü kez gol üretemedi. Golsüz tamamlanan maçta Alanyaspor ilk beraberliğini yaşadı.

Son üç resmi maçından zaferle ayrılan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’a diş geçiremedi: 0-0. Ligde MKE Ankaragücü’nü deplasmanda 4-1, Galatasaray’ı da evinde 1-0 ile geçen, Avrupa Ligi’nde ise Sarpsborg’u deplasmanda 3-2 mağlup eden Siyah-Beyazlı ekibin zafer serisi Alanya’da son buldu. Kara Kartal ligde üçüncü kez bir mücadeleyi gol sevinci yaşayamadan tamamlarken, ev sahibi takım ilk beraberliğine imza attı.

Mücadelede ilk pozisyon 15. dakikada Alanyaspor’dan geldi. Fernandes’in savunmanın arasına hareketlenen Cisse’ye aktarmak istediği topa Necip kritik bir müdahalede bulundu. 19’da soldan hareketlenen Nsakala’nın Cisse’ye göndermek istediği topa Karius iyi uzandı. 21’de Cisse bir anda savunmanın arkasına sarktı. Rakibini yakalayan Necip’ten bir kritik müdahale daha geldi. 25’te Quaresma’nın pasında ceza sahasına sarkan Ljajic’in sağ çaprazdan şutunda açıyı iyi kapatan Haydar topu kornere çeldi. 31’de Güven Yalçın aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ancak ofsayta takıldı. 33’te Cisse’nin pasında topa sahip olan Fernandes, Karius’u aşamadı. 35’te Dorukhan’ın ceza alanı dışından sert şutunda Haydar topu iki hamlede kontrol etti. 38’de Güven ceza alanı içinde yerde kaldı. Pozisyonu devam ettiren Alper Ulusoy, VAR incelemesinin ardından da kararını değiştirmedi. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci 45 dakika pozisyonla başladı. 46’da Alanyaspor’un kullandığı kornerde Merih’in şutunda Vida araya girdi. Ev sahibi oyuncuların penaltı itirazı üzerine VAR’a giden Alper Ulusoy, oyunu hava atışıyla devam ettirdi. 64’te Fernandes’in sağ çaprazdan şutunda Karius parmaklarının ucuyla mükemmel bir kurtarışa imza attı. 66’da Efecan’ın sağdan ortasında çok iyi yükselen Djalma kafayı vurdu, top az farkla dışarı gitti. 68’de Efecan’ın sağ çaprazdan şutunda top direğin hemen yanından auta çıktı. 74’te Cisse’nin sol çaprazından içeri gönderdiği topu Vida kayarak kornere çeldi. Vagner Love’un altıpas üzerinden şutunda Nsakala araya girdi. Siyah-Beyazlıların elle oynama itirazları sonuçsuz kaldı. 90+2’de Nsakala’nın soldan ortasında Villafanez altıpas üzerinde vurdu, Karius bir kez daha gole izin vermedi. Mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.

STAT: Bahçeşehir Okulları

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken
ALANYASPOR: Haydar 7, Baiano 7, Merih 8, Tzavellas 7, N’Skala 7, Sackey 7, Ceyhun 7, Djalma 7 (Dk. 83 Villafanez ?), Efecan 8 (90+3 Hasan ?) , Fernandes 7, Cisse 7 (Dk. 90+2 Bobo ?)
BEŞİKTAŞ: RKarius 8, Gökhan Gönül 7, Necip 7, Vida 7, Adriano 7, Medel 7, Dorukhan 6 (Dk. 83 Larin ?), Quaresma 7, Mustafa 6 (Dk. 61 Vagner Love 6), Ljajic 6, Güven 6 (Dk. 72 Oğuzhan 6)
SARI KARTLAR: Djalma,Villafanez, Sackey / Güven, Mustafa

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN