Alexander Sörloth kimdir ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? KAP açıklaması geldi

Alexander Sörloth kimdir ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? KAP açıklaması geldi

Trabzonspor, Norveçli golcü oyuncu Alexander Sörloth transferini KAP’a duyurunca, ‘Alexander Sörloth kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve bonservisi ne kadar?’ gibi gelişmeler de aratılıyor. İşte Alexander Sörloth’un hayat hikâyesi…

Tarbzonspor'un yeni transferi ‘Alexander Sörloth kimdir, kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor?’ soruları merak ediliyor. Bordo-mavili ekip, Norveçli golcü oyuncuyu transfer ettiğini KAP’a bildirdi. Peki Alexander Sörloth kimdir? İşte detaylar…

ALEXANDER SÖRLOTH KİMDİR?

Norveç'in Trondheim kentinde 5 Aralık 1995'te doğan 23 yaşındaki 1,95'lik santrafor Alexander Sörloth, futbola ülkesinin Rosenborg BK takımının alt yapısında başladıktan sonra 2013'teprofesyone oldu. Daha sonra sırasıyla Bodo Glimt, Rosenborg, Groningen, Midtjylland, Crystal Palace, Gent'te top koşturan Alexander Sörloth, Trabzonspor'da kiralık olarak top koşturmasınıon ardından bordo-mavili ekiple 2+2 yıllık sözleşme imzaladı.

GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR’DAN KAP AÇIKLAMASI

Resmî internet sitesinden transferin bittiğini duyuran bordo-mavililer, Alexander Sörloth ile 2+2 yıllık sözleşme imzaladı. Norveçli golcü, 1,5 milyon avro ücret alacak.

19-08/05/trabzonspor-alexander-sorloth-u-kap-a-bildirdi-12303753_6839_m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN