Ali Koç, basın toplantısı düzenleyecek

Ali Koç, basın toplantısı düzenleyecek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, İdlib'den gelen şehit haberleri sonrası iptal ettiği basın toplantısını 19 Şubat'ta düzenleyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 19 Şubat Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı'nda gerçekleştirilecek toplantı saat 16.00'da başlayacak.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, basın açıklamasını İdlib'de 5 askerin şehit haberi geldiğini belirterek ertelediklerini açıklamıştı. 

FB TV'de konuşan Koç, Fenerbahçe olarak gündeme ilişkin bilgi paylaşımında bulunacaklarını ancak bunu yaşanan elim hadise nedeniyle ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldıklarını aktararak, şunları kaydetmişti:

"Suriye'den acı bir haber aldık. İdlib'de 5 kahraman askerimizi şehit verdik. 5 askerimizin de yaralandığı haberini aldık ve bu programı yapmama kararını verdik. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine sabır, kuvvet versin. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. İnşallah bundan sonra bu acı haberlere daha yenileri eklenmez."

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN