Almeria’nın yeni teknik direktörü Guti

Almeria’nın yeni teknik direktörü Guti

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve aktif futbol kariyerini sonlandıran İspanyol milli oyuncu Guti, İspanya 2’nci Lig takımlarından Almeria’nın yeni teknik direktörü oldu.

İspanya 2’nci Lig ekiplerinden Almeria, Pedro Emanuel’den boş alan teknik direktörlük görevine Guti’yi getirdi. İspanyol ekibi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamalada Guti’nin Real Madrid ile olan sözleşmesini sonlandırdıktan sonra resmi olarak imza atacağını ifade ederken, bugün yapılacak antrenmanda takımın başında olacağını belirtti.

Guti, kariyeri boyunca 3 kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırırken, Beşiktaş ile de 1 kez Türkiye Kupası Şampiyonluğu yaşadı. Almeria’da sezon başı Galatasaray’dan kiralanan Valentine Ozornwafor da forma giyiyor.

İSTANBUL/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN