Alperen Şengün'den kariyer rekoru

Alperen Şengün'den kariyer rekoru

Houston Rockets formasını terleten Alperen Şengün, Phoenix Suns karşısında 19 sayı, 14 ribauntla "double double" yaptı ve kariyerinde sayı rekorunu egale etti.

NBA'de Houston Rockets'ın Phoneix Suns'a 124-121 yenildiği maçta Alperen Şengün, üç rekor birden kırdı. Milli basketbolcu,19 sayı ve 14 ribauntla oynayarak kariyer rekorunu kırdı.

NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta Phoenix Suns, Houston Rockets'ı ağırladı.

Batı Konferansı lideri Suns, sahadan 124-121 zaferle ayrılırken üst üste yedinci galibiyetine ulaştı. Ev sahibi ekipte 24 sayıyla oynayan Devin Booker, maçın en skorer ismi olurken takımın diğer yıldızı Chris Paul 11, Mikal Bridges 17 sayı kaydetti.

Bu sezonki 42. yenilgisini alan Houston Rockets'ta ise milli basketbolcu Alperen Şengün'ün performansı, mağlubiyeti engelleyemedi. Şengün, 19 sayı ve 14 ribauntla double-double yaparak kariyer rekoru kırdı. 19 yaşındaki basketbolcu ayrıca, 3 sayı çizgisinin gerisinden 3 isabet bularak bu alanda da kendi rekorunu kırdı.

NBA'de bu sezon ortalama 18.6 sahada kalan Alperen Şengün, 8.6 sayı, 4.5 ribaunt ve 2.5 asist ortalamaları yakaladı.

ALL-STAR'DA OYNAYACAK

2021 NBA Draftı'nda Houston Rockets tarafından seçilen Alperen Şengün, bu yıl Cleveland'da düzenlenecek NBA All-Star'da Rising Stars (Yükselen Yıldızlar) maçında sahaya çıkacak.

18-20 Şubat tarihleri arasında yapılacak All-Star'da Alperen Şengün'ün yer alacağı Rising Stars (Yükselen Yıldızlar) maçı cumartesi sabaha karşı oynanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN