Anadolu Efes başantranörü Ergin Ataman 'çağırırlarsa gideriz' demişti: ABD basınından NBA iddiası

Anadolu Efes başantranörü Ergin Ataman 'çağırırlarsa gideriz' demişti: ABD basınından NBA iddiası

Anadolu Efes ile birlikte üst üste ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşayan başantranör Ergin Ataman dış basında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ataman'ın katıldığı bir programda ''NBA takımları çağırırsa gideriz'' sözlerinin ardından ABD basını başarılı çalıştırıcı için NBA ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Turkish Airlines EuroLeague final-four finalinde Real Madrid'i mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman'ın Amerikan Basketbol Ligi'ndeki (NBA) yardımcı antrenör pozisyonları için ön plana çıktığı ifade edildi.

ATAMAN İÇİN NBA İDDİASI

ESPN muhabiri Adrian Wojnarowski'nin haberinde, "ESPN kaynaklarına göre Avrupa'nın en başarılı antrenörlerinden biri olan Ergin Ataman, NBA'de yardımcı antrenör adayları arasında yer alıyor.

Türkiye Milli Takımı'nın da antrenörlüğünü yapan Ergin Ataman, Anadolu Efes'le arka arkaya 2 EuroLeague şampiyonluğu kazandı." ifadeleri yer aldı.

'NBA TAKIMLARI ÇAĞIRIRSA GİDERİZ' DEMİŞTİ

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, NTV'de katıldığı EuroLeague Özel programında NBA'le ilgili şunları söylemişti:

"Yapılmamışları yapmayı seven, zoru kendine hedef olarak seçen bir insanım. Yaptığım meslek icabında Avrupa'dan yetişmiş bir antrenörün NBA'de başantrenör olarak görev almışlığı yok.

NBA takımları çağırırsa gideriz. Burada yaptıklarımızı orada da yaparız. Bu konuda da iddialıyım. Hiçbir çekincem yok. Ama bu benim elimde olan bir şey değil. Onlar da bunu mutlaka takip ediyordur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN