Ankara'daki derbiyi Burak Pakkan ve Gamze Pakkan çifti yönetti

Ankara'daki derbiyi Burak Pakkan ve Gamze Pakkan çifti yönetti

TFF 1’inci Lig’in 4’üncü haftası Ankaragücü Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla geçti. Derbide, Burak Pakkan ve Gamze Pakkan çifti hakem olarak görev yaptı.

TFF 1’inci Lig’in 4’üncü haftası başkent derbisine sahne oldu. Ankaragücü sahasında Gençlerbirliği’ni ağırladı. Mücadele öncesinde geçtiğimiz günlerde vefat eden Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat ve Kayserispor Eski Başkanı Recep Mamur anısına saygı duruşunda bulunuldu. Maçı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tribünden izledi.

Karşılaşmada Ankaragücü Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla geçti.

hakem-pekkanlar.jpg

Tarihte ilk kez evli çift birlikte maç yönetti. Derbide hakem Burak Pakkan ve Gamze Pakkan çifti görev yaptı. 3 ay önce evlenen çiftten Burak Pakkan maçın orta hakemi olurken, Gamze Pakkan ise 4’üncü hakem olarak görev yaptı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN