Ankaragücü ligde kaldı, paylaşımı olay oldu

Ankaragücü ligde kaldı, paylaşımı olay oldu

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Sivasspor’u 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle ligde kalmayı garantileyen başkent temsilcisinin sosyal medya paylaşımı büyük ilgi gördü.

Süper Lig temsilcilerinden Ankaragücü, evimnde ağırladığı Sivasspor'u 3 golle geçerek ligde kalmayı garantiledi. 3 puanı 3 golle alan sarı lacivertli ekip, galibiyet sonrası resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

İşte büyük ilgi çeken o paylaşım:

19-05/20/ank.png

SİVAS'I YENDİ KALMAYI GARANTİLEDİ

Teknik direktörlüğe Mustafa Kaplan'ın gelmesinin ardından çıkış yakalayan ve kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü, ligde kalmayı daha önce garantilemiş Sivasspor'u evinde 3-1 mağlup etti. Başkent ekibini galibiyete götüren golleri Sacko, Boyd ve Canteros kaydederken Sivasspor'un tek golü David Braz'dan geldi. Bu sonucun ardından Ankaragücü puanını 40'a yükseltti ve ligde kalmayı resmen garantiledi. Sivasspor ise haftayı 38 puanla kapadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN