Anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'den Adebayor bombası

Anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'den Adebayor bombası

Fenerbahçe, Togolu yıldız için Başakşehir ile yapyığı görüşmelerde büyük oranda anlaşma sağladı. Demba Ba’nın gelmesinin ardından forma şansı azalan Adebayor’la pazarlıklar başladı. Togolu yıldız bu sezon Başakşehir formasıyla çıktığı 17 maçta 3 gol atıp, 2 de asist yaptı.

Fanatik'in haberine göre Sarı-Lacivertliler, Emmanuel Adebayor’da her an mutlu sona ulaşabilir. Demba Ba transferinin ardından Fenerbahçe için Togolu forveti transfer etme şansı doğdu. Hemen Başakşehir ile görüşmeler başladı. İki kulüp arasındaki pazarlıklarda tarafların büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Fenerbahçe bunun üzerine rotayı Adebayor’a çevirdi. Togolu yıldız, 1.5 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Başakşehir’den ayrılmayı düşünmüyordu. Ancak Demba Ba’nın gelmesinin ardından iyice gözden düşmesi ve teklifin Fenerbahçe’den gelmesi, Adebayor’un fikrini değiştirdi.

3 GOL, 2 ASİST

Sarı-Lacivertliler, 34 yaşındaki forvetle görüşmelere başladı. Bu transferle ilgili KAP açıklaması her an gelebilir. Adebayor bu sezon Başakşehir formasıyla çıktığı 17 maçta 3 gol atıp, 2 de asist yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN