Arda Turan cinsel taciz davasında beraat etti

Arda Turan cinsel taciz davasında beraat etti

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada 35 yaşındaki futbolcunun beraatine karar verildi.

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla yeniden yargılandığı davada karar açıklandı.

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre; İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada mahkeme Arda Turan'ın, "cinsel taciz" suçundan beraatine karar verdi. Bu karar ile beraber 35 yaşındaki Arda Turan aynı davada ikinci kez beraat etmiş oldu.

Önceki yapılan duruşmada Hollanda'nın Fortuna Sittard ekibine transfer olan Burak Yılmaz’ın celse arasında ifade verdiği ortaya çıkmıştı.

Tecrübeli golcü "Mekanda eğleniyorduk. Hatırladığım kadarıyla bir arbede olayı oldu. Berkay’a yardımcı oldum, dışarı çıkardım. Mekan çok kalabalıktı. Ayrıca Arda’nın Özlem Hanım'la diyaloğuna şahit olmadım. Arda ile Berkay arasında 2-3 saniyelik bir konuşma geçti. Ancak uzak olduğum için ne konuştuklarını duymadım. Sonra bir anda arbede oldu. Berkay’ın burnu kanadı. Dışarı çıkardım. Sonra korumaları geldi. Birisi 'Silahımı getirin' diye bir şey söyledi ancak kim söyledi hatırlamıyorum. Sonra ben de Arda’yı alıp oradan çıkardım." şeklinde ifade vermişti.

'BERKAY, ARDA’NIN YANINA GELDİ'

Mekanın çok kalabalık ve karanlık olduğunu dile getiren Yılmaz, "Arda mekana gelince yanıma geldi. Yaklaşık 20-30 dakika sonra Berkay, Arda’nın yanına geldi ve bu arbede olayı oldu. Berkay ve Özlem Hanım dışarıdaydı, biz içerideydik. Bulunduğum yerden onları görme şansım yoktu. Arbede olayı sırasında Özlem Hanım'ın Berkay’ın yanında olup olmadığını hatırlamıyorum. Ancak Berkay’ı dışarı çıkardıktan sonra yanına geldi. Herhangi bir fiziki ve psikolojik anormallik görmedim kendisinde." şeklinde konuşmuştu.

"ELİNDEKİ BARDAĞI YERE ATTI"

Duruşmada ayrıca Berkay Şahin’in asistanı Onur Ürkmez de tanık olarak dinlendi. Olay günü gece kulübüne birlikte gittiklerini anlatan Ürkmez, “Özlem Hanım iç taraftaydı, Berkay Bey ise dışarıda arkadaşlarıyla birlikteydi. Ben de dış tarafta duruyordum. Bir ara Özlem Hanım'ın tedirgin bir şekilde Berkay Bey'in yanına geldiğini gördüm. Birbirleriyle bir şeyler konuştular. Sonra ikisi birlikte içeri girdi. Bir süre sonra Berkay Şahin’in dışarı çıktığını gördüm, bağırıyordu. Elindeki bardağı yere attı. Burnu kanıyordu. Bu sırada Özlem Hanım'ın içeride olduğunu gördüm. Hemen içeri gidip onu aldım. Özlem Hanım'ı taksiye bindirip, eve gönderdim. Sonrasında Berkay Bey'le birlikte hastaneye gittik” şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN