Arjantin'de şampiyon Boca Juniors

Arjantin'de şampiyon Boca Juniors

Arjantin Premier Ligi'nde Boca Juniors, şampiyonluğunu ilan etti. Ezeli rakibi River Plate'in Racing'i yenmesi sonrasında şampiyonluk için beraberliğin yettiği Boca Juniors, Independiente ile 2-2 berabere kalarak şampiyon oldu.

Arjantin Süper Ligi final haftasında Boca Juniors, Independiente ile Buenos Aires'teki La Bombonera Stadı'nda karşı karşıya geldi. Boca Juniors rakibi ile 2-2 berabere kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etti. Boca Juniors taraftarları takımlarını maç boyunca destekledi.32. dakikada geriye düşen Boca 2 dakika sonra eşitliği yakaladı ve 50. dakikada öne geçti. Konuk ekibin 81'de attığı gol skoru eşitlese de Boca şampiyon oldu.

RIVER PLATE'İN PAYI BÜYÜK

Ligde 27 maçta 52 puan toplayan Boca'nın en yakın rakibi 50 puanlı Racing Club oldu. Racing Club son hafta karşılaştığı River Plate karşısında 90+3'te penaltı kaçırdı ve 90+5'te yediği golle 2-1 mağlup oldu. Boca Juniors, ezeli rakibinin galibiyeti sayesinde şampiyonluk umudunu son maça taşıyabilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN