Arsenal'in milli yıldızı Alanyaspor'da

Arsenal'in milli yıldızı Alanyaspor'da

Spor Toto Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Beşiktaş karşısında 0-3 yenik duruma düşen, ancak tarihi bir geri dönüşe imza atarak karşılaşmadan bir puanla ayrılan Corendon Alanyaspor, Arsenal'in milli yıldızını kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, İtalyan teknik adam Francesco Farioli'nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Jure Balkovec, Zinedine Ferhat, Mert Yusuf Torlak, Yunus Bahadir, Arnaud Lusamba, Cem Celik, Oussama Targhalline ve Idrissa Doumbia transfeleri ile kadrosunu güçlendiren Akdeniz ekibi son transferini İngiliz devi Arsenal'den gerçekleştirdi.

Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Beşiktaş karşısında 0-3 yenik duruma düşmesine rağmen karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrılan Akdeniz temsilcisi, Arsenal’in kalecisi Runar Alex Runarsson’u kiralık olarak kadrosuna kattı. 27 yaşındaki kaleci Alanyasporun formasını bir yıl giyecek.

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu imza töreninde , "Kendisi aynı zamanda İzlanda Milli takımının da kalecisi. Alanyaspor’a çok şey katacağına inandığımız bir kaleci. Takımımızda iyi işler yapacağına inanıyoruz” dedi.

run.jpg

Runar Alex Runarsson ise, Süper Lig’in Avrupa’da herkes tarafından bilinen bir lig olduğunu belirterek, “Çok heyecanlı ve fantastik bir lig. Bugünden itibaren Alanyaspor için elimden geleni yapacağım." dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN