Atiba Hutchinson Kanada'nın galibiyetinde parladı

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, Kanada'nın El Salvador'u 2-0'lık skorla yendiği karşılaşmada geceye damga vurdu. Hutchinson sahalarda ender rastlanan bir gole imza attı.

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın Kuzey Amerika ve Karayipler elemelerinde Kanada deplasmanda El Salvador ile karşılaştı. Beşiktaş'ın 2 tecrübeli oyuncusu Larin ve Atiba'nın forma giydiği maçta Kanada sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Mücadelede Kanada'nın ilk golünü Beşiktaş'ın kaptanı Atiba kaydetti. Kanada'nın diğer golünü ise Jonathan David attı.

Grup aşamasının tamamlanmasına son 4 maç kala Kanada, 25 puanla liderliğini sürdürürken Katar 2022 biletine çok yaklaştı.

ATİBA'DAN BİR ACAYİP GOL

Mücadeleye damga vuran olay ise sahalarda ender görülen bir gole imza atan Atiba oldu. 65. dakikada Kanada'nın hızlı atağında topu sürükleyen isim Larin oldu. Çizgiye inen Larin ortasını Beşiktaş'tan da takım arkadaşı olan Atiba'ya gönderdi. Atiba kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Daha sonrasın dönen top yine yerde yatan Atiba'nın sırtına çarparak kalecinin gözleri önünde süzülerek ağlara gitti. Yaşana gol sonrası büyük şaşkınlık yaşanırken El Salvador itirazda bulundu. Hakem golü verirken Kanadalı futbolcular büyük sevinç yaşadı.