Avrupa Trabzonspor’u konuşuyor

Avrupa Trabzonspor’u konuşuyor

Trabzonspor'un yeni sezonda kullanacağı formasını tanıttığı video Twitter'da şimdiye kadar yaklaşık 10 milyon kez izlendi. Video ayrıca 30 bine yakın paylaşılırken 120 bin de beğeni aldı.

Trabzonspor'un yeni sezon için kullanacağı alternatif formasını tanıtmasının ardından sosyal medyada adeta yer yerinden oynadı. Forma tanıtımı Twitter'da şimdiye kadar yaklaşık 10 milyon kez görüntülendi. Toplamda 30 bine yakın paylaşılan video, 120 bin beğeni aldı.

Trabzonspor’da yeni sezon formasını tanıttığı video rekora koşuyor. Bordo mavililerin 19 Temmuz’da yayınladığı video sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, Barcelona, Real Betis, Drogheda gibi kulüplerin yanı sıra Gerard Pique, Kevin Campbell, Di Marzio gibi isimler de videoyu takipçileriyle paylaşarak yorumlarda bulundular.

Trabzonspor’un videosunu Barcelona, Real Betis ve Drogheda gibi kulüpler takipçileriyle paylaşırken, Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique ile Trabzonspor arasındaki yazışmalar taraftarları da mutlu etti.

Pique’nin videoyu yaklaşık 20 milyon takipçisiyle paylaşmasının ardından bordo mavili kulübün hesabından, “Teşekkürler Pique. Sana ve ailene formaları hediye edeceğiz” şeklinde paylaşım yapıldı.

Yıldız futbolcu bu mesaja da Türkçe olarak “Teşekkürler” yazarak karşılık verdi.

19-07/22/screenshot_1.jpg

Yaşanan bu olayın ardından İspanyol devi Barcelona resmi Twitter hesabından “Bir bordo mavi kulüpten diğerine.” paylaşımında bulundu. Trabzonspor, Barcelona’ya “Renklerin kardeşliği.” cevabını verirken iki kulüp arasında binlerce beğeni alan bir bağ kuruldu.

Bordo mavililerin, “Coğrafyamızın geleneksel dokuma bezi “keşan” motiflerini formamıza gururla işledik! Çünkü bize ait olan ve bizden kıldığımız her zaman en güzelidir. Biliyoruz ki #yanyana durursak #bizbize yeteriz!” notuyla paylaştığı video Twitter’da şimdiye kadar yaklaşık 10 milyon kez görüntülendi. Toplamda 30 bine yakın paylaşılan video, 120 bin beğeni aldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN