Babel aday kadrodan çıkarıldı

Babel aday kadrodan çıkarıldı

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Ryan Babel, Estonya maçı öncesi Hollanda Milli Takımı'nın aday kadrosundan çıkarıldı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri C Grubu son maçında Hollanda'nın sahasında Estonya ile oynayacağı müsabaka öncesi Galatasaraylı futbolcu Ryan Babel, kadrodan çıkarıldı. Hollanda Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Babel'in milli takım kapından ayrılarak takımına geri döndüğü ifade edildi. Elemelerin bitmesine bir maç kalan EURO 2020'ye gitmeyi garantileyen Hollanda'da, Babel'in yanı sıra Virgil van Dijk de kadrodan çıkarılan bir diğer isim oldu.

19-11/18/c-1574072849.jpg

Ayrıca Ryan Babel'in kamptan neden ayrıldığına dair bir bilgi ise paylaşılmadı.

GALATASARAY'DAN BABEL VE MUSLERA AÇIKLAMASI

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Hollanda Milli Takımı'nda bulunan Babel'in sol dizinden sakatlanarak kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

Tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın da bel ağrıları nedeniyle Uruguay Milli Takımı'nın kadrosundan çıkartıldığı aktarıldı. Her iki futbolcuyla ilgili detaylı açıklamanın İstanbul'da gerçekleşecek kontrollerden sonra yapılacağı ifade edildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN