Bakasetas: Burada insanlar nedensiz sinirleniyor, bence hava durumundan

Bakasetas: Burada insanlar nedensiz sinirleniyor, bence hava durumundan

Trabzonspor’un Yunan futbolcusu Bakasetas'ın verdiği bir röportajda kullandığı 'Burada insanlar normalden daha hızlı sinirlenebiliyorlar, bunun hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum' ifadesi güldürdü.

Trabzonspor'un Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, bordo-mavili kulübün medya merkezine röportaj verdi. Yunan futbolcunun Trabzonlularla ilgili yaptığı 'Burada insanlar normalden daha hızlı sinirlenebiliyorlar, bunun hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum' yorumu okuyucuları güldürdü.

Röportajda bu yılın kendileri için çok önemli bir sezon olduğunu belirten Bakasetas, "Bu sezonun sonunda önemli başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Öncelikli hedefim her zaman o başarıları kazanabilmek olacak. Trabzonspor taraftarlarına o mutluluğu verebilmek istiyoruz. Sezon sonunda hep beraber mutlu olmak ve bu hedefleri beraber gerçekleştirebilmek istiyoruz" dedi.

'AVRUPA'NIN ÖNEMLİ KULÜPLERİNDEN BİRİNDE OYNAMAK İSTİYORUM'

Yunanlı futbolcu, gelecekle ilgili hedefleriyle ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Eğer bu hedefler gerçekleşirse ve işler istediğimiz gibi giderse, eğer Trabzonspor da benden önemli bir kazanım sağlayacak olursa tabii ki Avrupa’nın önemli takımlarından birinde oynamayı hedefleyebilirim. Çünkü oyuncu olarak ve bir insan olarak her zaman limitlerini görmeyi deneyen, limitlerinin neresi olduğunu öğrenmeye çalışan birisiyimdir. Dolayısıyla da eğer kulüp benden bir kazanım sağlayacaksa ve beraber başarılar kazandıktan sonra ben de Avrupa’nın önemli kulüplerinden birinde oynamayı istiyorum. Ancak her zaman bahsettiğim gibi ben bu kulübün bana verdiği her şeyden dolayı bu kulübe müteşekkirim. Şu an Trabzonspor’ da olmaktan dolayı da çok mutluyum ama dediğim gibi işler istediğimiz gibi giderse her şey güzel giderse ben de böyle bir fırsatı deneyebilirim" dedi.

'KENDİMİ BURALI GİBİ HİSSEDİYORUM'

Yunan futbolcu, Trabzon’da alışamadığı ya da beğenmediği bir şeyin olmadığını da belirterek, "Çünkü ben de kendimi Trabzon şehrinden biri gibi hissediyorum. Buraya geldiğim ilk andan itibaren insanları çok daha iyi anlayabiliyorum. Çünkü benzer özelliklere sahip bir kişiliğe sahibim. Burada insanlar biraz daha normalden daha hızlı sinirlenebiliyorlar hatta sinirlenmeleri için herhangi bir neden olmasa dahi kendilerini bir anda çok sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun aslında hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum (Gülüyor). Çünkü bir anda hava güneşliyken bir anda başka bir hava durumuyla karşılaşabiliyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum aslında ben de böyle birisiyim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN