Başakşehir'den 'Fatih Terim Stadı' hamlesi

Başakşehir'den 'Fatih Terim Stadı' hamlesi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Başakşehirli teknik heyet ve futbolculara küfür ettiği iddiası ve üzerlerine yürüyüp yumruk gösterdiği görüntülerin ardından harekete geçen Başakşehir cephesi, stadın ismi olan 'Fatih Terim'in değiştirilmesini talep edecek.

Son sezonlarda zirveye oynayan ancak özellikle bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluğa çok yaklaşan Başakşehir, kupayı Galatasaray'a kaptırmanın hüznünü yaşarken Turuncu Lacivertliler'den çok konuşulacak bir hamle geldi.

Hatırlanacağı üzere gerginliklerle başlayan maçta Başakşehir'in golünden sonra ortalık karışmış, kulübeler adeta birbirine girerken Fatih Terim Abdullah Avcı'nın üzerine yürümüş, yıldız oyuncu Robinho'ya da yumruk göstermişti.

19-05/22/2-1558509597.jpg

Maçın son bölümünde ise Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'yla beraber tribüne gönderilmişti.

Maç sonu Abdullah Avcı, Fatih Terim'in Orhan Ak'a yumruk attığını belirtmiş, "Delikanlı adam devam eder" şeklinde sert bir açıklamada bulunmuştu.

19-05/22/5ce4cfc8c9de3d19105af2a5.jpg

TERİM İSMİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Başakşehir Kulübü, iç saha maçlarını oynadığı stattan Fatih Terim ismini kaldırmak için harekete geçti.

Yönetim, yapacağı ilk toplantıda bu konuyu değerlendirip karar alacak ardından da Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne başvuracak.

19-05/22/1-1558509605.jpg

Stada ismini ise gelecek sezon bulunacak bir sponsorun adını vermesi bekleniyor.

Mücadelenin son bölümünde iki takım yedek kulübeleri arasında gerilim artmış; Belhanda'nın Mahmut Tekdemir ile yaşadığı diyalog sonrasında kulübeler gerilirken teknik direktör Fatih Terim, Orhan Ak'la atışmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN