Başakşehir'den koronavirüse karşı maskeli önlem

Başakşehir'den koronavirüse karşı maskeli önlem

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynayacağı Sporting Lizbon maçı için Portekiz'e giden Başakşehir'de takım kafile, koronavirüs salgınına karşı önlem için havaalanında maske takarak uçağa bindi.

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Sporting Lizbon maçı için dün Lizbon'a gitti. Hazılıklarını tamamlayarak deplasman yolculuğuna çıkan Başakşehir kafilesinde tecrübeli ismi Skrtel, Instagram hesabından bir video paylaştı.

Paylaşımda Aziz Behich ve Fredrik Gulbrandsen'in Lizbon havalimanında koronavirüsten korunmak için maske taktıkları görüldü. Skrtel takım arkadaşlarını etiketlediği videoya "Önce güvenlik" yazısını ekleyerek paylaştı. Görüntüler sosyal medyada oldukça ilgi çekti. Tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma başarısı gösteren Başakşehir, son 32 turunda yarın saat 20.55'te deplasmanda Sporting Lizbon ile karşılaşacak.

20-02/19/basaksehirr.jpg

AVRUPA'DAKİ İLK ÖLÜM FRANSA'DA YAAŞANDI

Koronavirüs salgını nedeniyle ölenlerin sayısı 1774'e yükseldi. Kesinleşen vaka sayısı 72 bine yaklaştı. Bugüne kadar iyileşerek taburcu olanların sayısı 9 bin 419'a ulaştı. Çin dışındaki üçüncü ölüm Fransa'da kayda geçti. 25 Ocak'tan beri karantinada tutulan 80 yaşında Çinli turist hayatını kaybetti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN