Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisi heyecanı: Fenerbahçe Anadolu Efes'i ağırlayacak

Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisi heyecanı: Fenerbahçe Anadolu Efes'i ağırlayacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasındaki play-off final serisinin ilk karşılaşması yarın Fenerbahçe Beko'nun ev sahipliğinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisi başlıyor

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider bitiren Fenerbahçe Beko, play-off final serisinin ilk karşılaşmasında yarın akşam Anadolu Efes'i ağırlayacak.

Toplam üç galibiyete ulaşacak takımın şampiyonluk kupasını kaldıracağı seride ikinci maç 9 Haziran Perşembe, üçüncü maç ise 11 Haziran Cumartesi günü oynanacak.

8. kez play-off final serisinde karşılaşacaklar

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, ligde play-off uygulamasının başladığı 1983-1984 sezonundan bu yana 8. kez finalde birbirlerine rakip olacak. Ergin Ataman'ın öğrencileri finalde rakibine üstünlük sağlayarak üst üste 3. şampiyonluğuna ulaşmaya çalışacak.

Fenerbahçe Beko ise finalde 4 yıllık şampiyonluk özlemini sonlandırma mücadelesi verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN