Başpehlivan Cengizhan Şimşek davul zurnayla karşılandı

Başpehlivan Cengizhan Şimşek davul zurnayla karşılandı

661. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı olan Cengizhan Şimşek, Kırklareli Babaeski'ye bağlı Büyükmandıra beldesini ziyaret etti. Burada davul zurnayla karşılanan Şimşek, "Elimizden gelenin en iyisini yaptık, Er Meydanı'nda savaştık. Hayalimiz vardı, hayalimizi gerçekleştirdik. Şimdi onun kutlamasını yapıyoruz. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu.

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Cengizhan Şimşek, Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesini ziyaret etti.

Şimşek'i, Büyükmandıra Belediye Başkan Vekili Kaner Albayrak, vatandaşlar ve davul zurna ekibi belde girişinde karşıladı. Vatandaşları selamlayan Şimşek, daha sonra belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şimşek, yaptığı açıklamada sevenlerini gördüğü zaman çok mutlu olduğunu söyledi.

"HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Şimşek, "Elimizden gelenin en iyisini yaptık, Er Meydanı'nda savaştık. Hayalimiz vardı, hayalimizi gerçekleştirdik. Şimdi onun kutlamasını yapıyoruz. Allah herkesten razı olsun." dedi.

"HEDEF ALTIN KEMER"

Bundan sonraki hedefinin altın kemerin ebedi sahipliği olduğunu vurgulayan Şimşek, şunları söyledi:

"Bu başarı hocalarımın sayesinde. Ter döktüğüm arkadaşlarımla birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Birlikte ağladık, birlikte güldük.

'Biz savaşacağız.' dedik. Biz savaşan bir ekibiz. Savaşmayan hiçbir başpehlivan yok. Biz savaşarak geldik, savaşarak aldık ve Allah bize nasip etti."

Kendisini destekleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de teşekkür eden Şimşek, memleketi Antalya'ya hareket etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN