Bayern Münih'in yıldız futbolcuları birbirine girdi

Bayern Münih'in yıldız futbolcuları birbirine girdi

Bayern Münih'in yıldız futbolcuları Boateng ile Goretzka, antrenmanda yumruk yumruğa kavga etti.

Bayern Münih'in bu sabah yapılan antrenmanına Jerome Boateng ile Leon Goretzka arasında yaşanan kavga, Almanya'da büyük yankı uyandırdı. Boateng, takım arkadaşı Goretzka'ya sert bir faul sonrası yumruk attı.

Bild'de yer alan habere göre Goretzka'in Boateng'e bir pozisyonda sert bir müdahele yaptığı ve gerilimin başladığı aktarıldı. Sert faulün ardından çılgına dönen Boateng'in takım arkadaşı Goretzka'ya yumruk attığı ifade edildi.

KAVGAYI TEKNİK DİREKTÖR FLICK AYIRDI

Sinirler iyice gerilirken araya giren Robert Lewandowski, tansiyonun düşmesini sağladı. Ardından takımın teknik direktörü Hans-Dieter Flick'in müdahelesiyle iki yıldız arasındaki gerilim sona erdi, kavganın büyümesi önlendi.

20-01/29/168918_814x458.jpg

GORETZKA, MÜLLER'LE DE TARTIŞMIŞTI

25 yaşındaki Alman oyuncu Goretzka'nın bu olayı ilk değil. Başarılı oyuncu, kısa süre önce takımın en önemli isimlerinden Thomas Müller ile de antrenmanda tartışmıştı. Bayern Münih yönetimi, iki oyuncuya da herhangi bir yaptırım uygulamamıştı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN