Beşiktaş hazırlık maçında Deportivo Alves'e mağlup oldu

Beşiktaş hazırlık maçında Deportivo Alves'e mağlup oldu

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı İspanyol ekibi Deportivo Alaves ile karşı karşıya geldi. Mücadelede siyah beyazlılar 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş hazırlık maçında karşı karşıya geldiği İspanyol ekibi Deportivo Alaves'e 2-1 mağlup oldu. Estadio Camilo Cano La Nucia stadında oynanan maçta siyah-beyazlılar karşılaşmaya; Ersin Destanoğlu, Berkay Vardar, Welinton Souza, Necip Uysal, Valentin Rosier, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Tyler Boyd, Rachid Ghezzal, Jackson Muleka ve Wout Weghorst ilk on biriyle başladı.

5082498.jpg

TEK GOL MULEKA'DAN

Karşılaşmanın 2. yarısına Cenk Tosun ve Emre Bilgin değişiklikleri ile başlayan Beşiktaş’ta daha sonra Oğuzhan Akgün, Emirhan İlkhan, Emrecan Uzunhan, Kartal Kayra Yılmaz, Emirhan Delibaş, N’Koudou ve Romain Saiss oyuna dahil oldu. Müsabakanın ilk yarısını Muleka’nın golüyle 1-0 önde kapatan Beşiktaş, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN