Beşiktaş - B. Dortmund maçını Mateu Lahoz yönetecek

Beşiktaş - B. Dortmund maçını Mateu Lahoz yönetecek

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi Grupları ilk maçında Borussia Dortmund ile karşılacak. Karşılaşmayı ise İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek.

UEFA, Beşiktaş ile B. Dortmund arasında çarşamba günü saat 19.45'te oynanacak maçı yönetecek hakemin Mateu Lahoz olduğunu açıkladı.

Maçta, Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar yardımcı hakem olarak görev alırken, dördüncü hakem ise Javier Alberola Rojas olacak.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ALKIŞ ALMIŞTI

Beşiktaş 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların 2-1 mağlup olduğu maçta, Beşiktaş'ın kalecisi Fabri yediği hatalı gole çok üzülmüştü. İspanyol hakem ise Fabri'nin yanına giderek onu teselli etmişti. Beşiktaş taraftarı hakemin bu hareketini hoşnutla karşılayarak, Lahoz'u alkışlamıştı.

Öte yandan Lahoz, Beşiktaş'ın 2017-2018 sezonunda Porto ile 1-1 berabere kaldığı maçı da yönetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN