Beşiktaş aradığı forveti İngiltere'de buldu! Hollandalı yıldız imzaya geliyor

Beşiktaş aradığı forveti İngiltere'de buldu! Hollandalı yıldız imzaya geliyor

Gedson Fernandes ve Romain Saïss transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip, takımdan ayrılan Cyle Larin ve Michy Batshuayi'nin yerini dolduracak ismi İngiltere'de buldu.

Geçtiğimiz sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Benfica'dan Gedson Fernandes ve Wolverhampton Wanderers'tan Romain Saïss transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, gözünü forvet transferine dikti. Cyle Larin ve Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasıyla bu mevkiye transfer yapmak için çalışmalarını yoğunlaştıran siyah-beyazlı ekip mutlu sona ulaştı.

Kartal, Valérien Ismaël'in ısrarla istediği Hollandalı forvet Wout Weghorst ile anlaşma sağlandı. 29 yaşındaki oyuncunun çarşamba günü Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Burnley'in Premier Lig'den Championship'e düşmesi sonrası bedelsiz olarak farklı bir takıma kiralanma hakkı bulunan 29 yaşındaki golcüyü kiralık olarak kadrosuna kattı.

bjk.jpgWout Weghorst

Tecrübeli oyuncunun satın alma opsiyonu 8 milyon euro olduğu öğrenildi. Weghorst'un Beşiktaş'tan garanti ücret, maç başı ve bonuslar dahil olmak üzere toplam 3.2 milyon Euro kazanması bekleniyor.

Ocak ayında 14 milyon euro karşılığında Alman ekibi Wolfsburg'dan, İngiliz ekibi Burnley'e transfer olan Hollandalı golcü İngiliz ekibinde 20 maça çıkarken 2 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Hollanda Milli Takımı formasını da 14 kez terleten golcü futbolcu 3 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN