Beşiktaş Burak İnce'yi transfer etmek istiyor! Almanya'da forma giyen genç isim için görüşmeler başladı

Beşiktaş Burak İnce'yi transfer etmek istiyor! Almanya'da forma giyen genç isim için görüşmeler başladı

Emirhan İlkhan'ın takımdan ayrılmasının ardından yerini doldurabilmek adına çeşitli isimlerle görüşen Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan isimlerden birinin Burak İnce olduğu ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş yönetimi, İtalyan ekibi Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan'ın yerini doldurabilmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Transferde sürpriz isim gündeme geldi

Altınordu'dan 2021-2022 sezonunda Alman ekibi Bielefeld'e 500.000 Euro bonservis ücretiyle transfer olan genç futbolcuyu Alman ekibinden kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ta yönetim harekete geçti.

Burak İnce Beşiktaş

Alman ekibi Bielefeld ile Burak İnce transferi için görüşmelere start verilirken, siyah beyazlıların 1-1.5 Milyon Euro arasında bir bonservis ücretiyle 18 yaşındaki ismi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael ve teknik ekibinin onay verdiği transfer için Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın büyük bir uğraş gösterdiği öğrenilirken, Kazancı'nın bu hafta içerisinde transferi noktalamak istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN