Sivasspor, Beşiktaş'ı İstanbul'da 2-1 mağlup etti | Beşiktaş-Sivasspor: 1-2

Sivasspor, Beşiktaş'ı İstanbul'da 2-1 mağlup etti | Beşiktaş-Sivasspor: 1-2

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan maçı Sivasspor 2-1 kazandı. Konuk ekibe 3 puanı getiren golleri 7. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ve 45. dakikada Mostapha Yatabare atarken Beşiktaş'ın sayısını 33. dakikada Aem Ljajic kaydetti.

Sivasspor'da Uğur Çiftçi 67. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Beşiktaş'ta Muhammed Elneny, Demir Grup Sivasspor'da ise Marcelo Goiano ve Erdoğan Yeşilyurt gördükleri kartlar nedeniyle gelecek hafta oynama şanslarını kaybetti.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 40'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 30 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Beşiktaş, Göztepe'ye konuk olacak. Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN