Beşiktaş - Fenerbahçe MAÇ SONUCU: 0-0

Beşiktaş - Fenerbahçe MAÇ SONUCU: 0-0

Dev derbide nefesler tutuldu! Tüm Türkiye’nin gözü kulağı Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde… Beşiktaş bu akşam evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Dev derbide öne çıkan istatistikler dikkat çekiyor. Dev derbi öncesinde futbolseverler Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Sorularını merak ediyor. Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Dev derbiye sayılı zaman kaldı! Tüm Türkiye’nin dikkati Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında ter dökecek gelecek olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisine çevrildi… Beşiktaş bu akşam evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Dev derbide dikkat çeken istatistikler göze çarpıyor. Dev derbi öncesinde futbolseverler Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta, fikir edinilen ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Sorularını merak ediyor. Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Beşiktaş fenerbahçe

DEV DERBİDE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER

Milli maç öncesinde son lig karşılaşmasında İstanbulspor karşısında 2-2’lik skorla beraberlik alan ve sürpriz bir puan kaybı yaşayan Beşiktaş, derbiden galip ayrılarak tekrardan üst sıralara yükselmenin hedefini kuruyor. Ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti olan kara kartalların, 14 puanla 4. sırada haftayı kapamıştı.

Beşiktaş fenerbahçe

Ligde oynadığı son 2 mücadeleden galibiyet alan ve bu karşılaşmalarda toplamda 7 gol atarak kalesinde gol görmemeyi başaran Fenerbahçe derbiden galip ayrılarak şampiyonluk yarışında avantaj yakalamak istiyor. Ligde bir maç eksiği yer alan kanarya, 13 puanla 6. sırada yer almakta.

Beşiktaş Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbide sarı-lacivertli taraftarların sahaya girişi olmayacak.

Takımların anlaşması sonrasında İl Güvenlik Kurulu’nun kararı ile Vodafone Park'ta sadece ev sahibi takımın seyircisi olacak.

Beşiktaş fenerbahçe

Beşiktaş ile Fenerbahçe, bu akşam 356. defa karşı karşıya gelecek.

Derbide mücadele verecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türk futbol tarihi içerisinde 355 defa maruz kaldı.

98 yıllık rekabet geçmişinde Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında galibiyet ve gol sayısı açısından önde.

Beşiktaş fenerbahçe

Oynanan toplam karşılaşmalarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 defa galibiyetle ayrıldı, 96 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe 492 gol, Beşiktaş ise 451 gol attı.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Fenerbahçe mücadelesi Vodafone Park’ta saat 20.00’da beIN Sports 1 ekranlarından naklen canlı olarak yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Beın Sports’u canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda bulunan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

Bein Sports giriş için tıklayınız…

Canlı anlatım için tıklayınız...

BEIN SPORTS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Beın Sports üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber tuttuğunuz takıma özel olarak bir paket seçebilir ya da tüm Süper Lig takımlarının bulunduğu paketi seçerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Tayyip Sanuç, Josef, Salih Uçan, Redmond, Masuaku, Saiss, Fernandes, Weghorst, Muleka

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Henrique, Ferdi Kadıoğlu, Arao, Alioski, Lincoln, Crespo, Szalai, İrfan Can Kahveci, Valencia, Batshuayi

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş Fenerbahçe karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belirlendi. Beşiktaş Fenerbahçe karşılaşmasında Volkan Bayarslan başlama düdüğünü çalacak. Bayarslan’a, Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok eşlik edecek. VAR uygulamasında ise Alper Ulusoy ile Koray Gençerler görev alacak.

BEŞİKTAŞ 0-0 FENERBAHÇE ÖZET

Derbide kazanan taraf olmadı

Süper Lig 8. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ve Fenerbahçe birbirine üstünlük sağlayamadı.

Ortada giden mücadele de gol sesi çıkmayınca puanlar paylaşıldı.

Bu sonuçla beraber Beşiktaş 15 puanla 6. sırada, Fenerbahçe ise 14 puanla 7. sırada haftayı kapattı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN