Beşiktaş Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti | Sondakika haberleri

Beşiktaş Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti | Sondakika haberleri

Kasımpaşa yenilgisi nedeniyle sıkıntılı bir hafta geçiren Beşiktaş, Gaziantepspor engelini Kamerunlu santrforunun tek golü ile aştı ve devre arasına mutlu gitti. Kartal, Başakşehir'in berabere kaldığı haftada elde ettiği zaferle liderle arasındaki puan farkını bire indirdi. Siyah-Beyazlılar, Oğuzhan ile bir de penaltıdan yararlanamadı.

Beşiktaş, yaklaşık 20 bin taraftarı önünde ağırladığı Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ederek sezonun ilk yarısına 3 puanla veda etti. Kara Kartal, Gaziantepspor galibiyetiyle hem dün Adana'da 2 puan bırakan lider Medipol Başakşehir ile puan farkını bire indirdi hem de ilk yarıyı ikinci sırada kapatmayı garantiledi. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında bu sezon ligdeki ki tek yenilgisini yaşayan Siyah-Beyazlı takım, mücadeleye kontrollü başladı. Maçta ilk tehlikeli atak konuk ekipten geldi. 10'da Ghilas’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 16'da Oğuzhan’ın kafa vuruşunda kaleci Gökhan topu çizgi üzerinde kontrol etti. 26'da kaleciyle karşı karşıya kalan Cenk’in vuruşunda top üstten dışarı gitti. 36'da Tolgay’ın nefes pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Aboubakar’ın vuruşunda top kaleci Gökhan’dan döndü. 41'de ceza alanı sağ köşesinde topla buluşan Aboubakar, nefis bir plase ile Gökhan'ı avladı ve Beşiktaş soyunma odasına 1-0 önde gitti.

GHİLAS FABRİ'YE TAKILDI

İkinci 45 dakikada oyunu Kartal kontrol etse de Gaziantepspor kontrataklarla etkili oldu. 62'de Rhodolfo'dan topu kurtaran Ghlias, kaleci Fabri'ye takıldı. 79'da Aboubakar'ın ceza alanı içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Quaresma'nın itirazına rağmen Oğuzhan kullandı. Yıldız oyuncunun sağ köşeye gönderdiği topu kaleci Gökhan çıkardı. İki takımın çabaları da sonucu değiştirmeye yetmeyince sahadan zaferle ayrılan taraf Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlılar evindeki 8'inci sınavında 6'ncı galibiyetini aldı. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan konuk takım ise üst üste 4'üncü, toplamda 6'ncı yenilgisini aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN