Beşiktaş İngiltere'de dağıldı | Wolverhampton: 4 - Beşiktaş: 0

Beşiktaş İngiltere'de dağıldı | Wolverhampton: 4 - Beşiktaş: 0

UEFA Avrupa Ligi K Grubu son hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı İngiliz temsilcisi Wolverhampton’a 4-0’lık skorla mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Wolverhampton'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda 55-65. dakikalar arasındaki oyunu eleştirdi.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'nde Wolverhampton'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

OYUNDAN KOPMA, DAĞILMA OLMAMALIYDI

Mücadeleyi değerlendiren Avcı, "Grubu iyi bitirmek istiyorduk. İlk yarı dengeli oyun oldu. İkinci yarı 55'e kadar fazla özgüven geldi. 55-65 arası gol yedik ama oyundan kopma, dağılma olmamalıydı." dedi.

MEVCUT OYUNU GRUBU BU

Abdullah Avcı sözlerini "Elimizdeki mevcut oyuncu grubu bu. Süper Lig'de iyi gidiyoruz. Avrupa'da ne yazık ki böyle oldu. Ligde maç sonra kupa sonra bir derbi ve ardından yine lig maçı oynayacağız. Bunlardan sonra bir değerlendirme yapacağız." ifadeleriyle tamamladı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN