Beşiktaş - Kayserispor FK maç özeti ve golleri | BJK 1 - 0 Kayseri maç özeti

Beşiktaş - Kayserispor FK maç özeti ve golleri | BJK 1 - 0 Kayseri maç özeti

Beşiktaş ligin ilk haftasında Kayserispor ile mücadele verdi. Siyah beyazlılar evinde Kayserispor’u son dakikalarda bulduğu golle mağlup etti. Vodafone Park’ta oynanan mücadelede Ghezzal sahneye çıktı. Maç özeti ve golleri için haberimize göz atabilirsiniz...

Beşiktaş ligin ilk haftasında Kayserispor ile mücadele verdi. Siyah beyazlılar evinde Kayserispor’u 90+6'da bulduğu golle mağlup etti. Vodafone Park’ta oynanan mücadelede son gülen Beşiktaş oldu.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş Kayserispor ile mücadele verdi. Valerian İsmael, Çağdaş Atan'ın ekibini 90+6'da bulduğu golle mağlup etmeyi başardı. 

Ghezzal Sahneye Çıktı

Kara kartallar takıma yeni katılan oyuncularla 3 puan almak için sahaya çıktı. Beşiktaş lige moralli başladı. Kendi evinde Kayserispor’u ağırlayan siyah beyazlılar son dakikalarda güldü. 67. dakikada kırmızı kart gören Karimi ile Kayserispor 90 dakikayı 10 kişi tamamladı. Ayrıca 90+3'te ikinci sarı karttan kırmızı gören Cenk Tosun takımını 10 kişi bıraktı.

Cenk Tosun'un 84. dakada kaydettiği gol ise incelemeler sonucunda iptal edildi.

Ghezzal attı galibiyeti getirdi. 90+6'da Ghezzal sol ayağının içiyle enfes bir şut çıkararak takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Maç özetini izlemek için tıklayınız...

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN