Beşiktaş sıfır puanla grubun dibine demir attı

Beşiktaş sıfır puanla grubun dibine demir attı

Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting Lizbon’a sahasında 4-1 mağlup olan Beşiktaş, 3 maç sonunda puan alamayarak grupta son sırada yer aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı ve grupta 3 maç sonunda puan elde edemedi.

Özellikle mücadelenin başından itibaren baskılı oynamasına karşın çok gol kaçıran siyah-beyazlılar, 15. dakikada Coates’in korner organizasyonunda attığı golle 1-0 geriye düştü. Siyah-beyazlı ekip 24. dakikada Larin’in attığı golle eşitliği yakalasa da, bu golden 1 dakika sonra yine bir korner organizasyonunda Portekiz ekibi Coates’in golüyle 2-1 öne geçti. İ

lk yarının sonlarına doğru kazanılan korner atışında Coates’in kafasında top Vida’nın eline çarparken, hakem Slavko Vincic, VAR uyarısı sonrasında pozisyonu izleyip penaltıya hükmetti. Sarabia’nın penaltıdan attığı gol sonrasında ilk yarı 3-1’lik Sporting Lizbon üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlamasına karşın birçok pozisyondan yararlanamayan siyah-beyazlılar, karşılaşmanın 89. dakikasında Paulinho’nun attığı golle topu filelerinden çıkardı ve sahadan 4-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Borussia Dortmund’a 2-1, Ajax’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Beşiktaş, bu sonuçla birlikte grupta henüz puanla tanışamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN