Beşiktaş Sompo Japan'da basketbolcular idmana çıkmadı

Beşiktaş Sompo Japan'da basketbolcular idmana çıkmadı

Beşiktaş Sompo Japan oyuncuları 3 aylık maaşlarını almadığı için sabah idmanına çıkmadı. Oyuncular alacaklarını alana kadar da idmana çıkmama kararı aldı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 5 maçta 3 galibiyeti bulanan ve son hafta Arel Üniversitesi Büyükçekmece'yi deplasmanda 79-69 mağlup eden Beşiktaş'ta oyuncular içerde birikmiş alacaklarını alamadıkları nedeniyle bugün sabah saatlerinde yapılacak olan antrenmana çıkmadı. 

Takımda bulunan yabancı oyuncuların bir kısmına alacaklarının belli bir bölümünü ödeyen siyah beyazlı yönetim, diğer sporculara ve kulüp personeline yaklaşık 3 aydır bir ödeme gerçekleştirmedi. Maaşlarını alamayan sporcular sabah saatlerinde Akatlar Spor Kompleksi'ne gelerek koç Dusko Ivanovic ile bir toplantı gerçekleştirdi ve antrenmana çıkmadan salondan ayrıldılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN