Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Y. Malatyaspor'u konuk edecek

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Y. Malatyaspor'u konuk edecek

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlı ekibin bugün oynayacağı karşılaşma saat 20.00'de başlarken, maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligin 3. haftasında F. Karagümrük karşısında 10 kişi kalmasına rağmen yeni transfer Alex Teixeira'nın attığı tek golle galip gelen Karakartal, milli araya moralle girmişti. Liglerin tekrar başlamasıyla galibiyet serisi yakalamak isteyen Beşiktaş bugün saat 20.00'de Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Beşiktaş ilk 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puanla averajla 3. sırada yer alırken, Yeni Malatyaspor ise bu sezon 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 6 puanla 7. sırada bulunuyor.

Y. MALATYA, BEŞİKTAŞ'I SERGEN'LE YENEBİLDİ

İki takım arasında oynanan maçlarda siyah-beyazlı ekibin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor.

2017 yılında Malatya'da oynanan maçla başlayan ve bugüne kadar 8 maç yapılan rekabette siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 6 kez mağlup etti, 1 karşılaşma ise golsüz beraberlikle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor, rekabetteki tek galibiyetini 2019-2020 sezonunda şimdiki Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yönetiminde siyah-beyazlı takımı İstanbul'da 2-0 yenerek elde etmişti.

Y. MALATYA'NIN ŞANSI 'SON ŞAMPİYON'LARA KARŞI TUTMUYOR

Bu sezon oynadığı üç Süper Lig maçında da gol yemeyen Beşiktaş, lig tarihinde sadece iki sezona üst üste dört gole kapama yaparak başladı. İstanbul takımlarına konuk olduğu 21 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Yeni Malatyaspor, bu iki galibiyette de rakiplerine gol izni vermedi. Süper Lig'de oynadığı son 20 iç saha maçında da gol atan Beşiktaş, bu alanda ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de mücadele ettiği daha önceki dört sezonda da "son şampiyon" unvanı taşıyan takımlara konuk olduğu maçlardan puansız ayrıldı.

SALİH UÇAN CEZALI

Fatih Karagümrük maçının ikinci yarısının başında ikinci sarı kartla oyundan ihraç edilen ve kariyerinin ilk kırmızı kartını göre Salih, bugün oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Öte yandan Siyah-beyazlılarda, sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan da çıkarılan Umut Meraş'ın adalesinde gerilme ve ödem tespit edilirken, milli takımlarından geç dönen Atiba ve Larin kadroya dahil edilmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN