Beşiktaş taraftarı, Burak Yılmaz'ı ilk kez tribünlere çağırdı

Beşiktaş taraftarı, Burak Yılmaz'ı ilk kez tribünlere çağırdı

Trabzonspor’dan transfer edilen ve geldiği günden bu yana Beşiktaşlı bazı taraftarların tepki gösterdiği Burak Yılmaz, ilk kez tribünlere çağrıldı. Burak Yılmaz tribünlere alkışla karşılık verdi.

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Bursaspor maçı öncesinde tribünlere çağrıldı. Devre arasında Trabzonspor’dan transfer edilen ve 12 yıl sonra siyah-beyazlı takıma geri dönen golcü futbolcuya taraftarların bir kısmı gerek Akhisarspor maçında gerekse de Erzurumspor maçında tepki göstermişti.

Antalyaspor maçında sarı kart cezalısı olan Burak, Bursaspor maçında ilk 11’deki yerini alırken, karşılaşma öncesinde Beşiktaş tribünleri golcü futbolcu lehine tezahüratta bulundu ve Burak’ı tribünlere çağırdı. Burak Yılmaz da tribünleri alkışlayarak karşılık verdi.

Bilindiği gibi hafta içinde düzenlenen imza töreninin ardından özellikle sosyal medyada Burak Yılmaz’a destek kampanyaları başlamıştı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN