Beşiktaş umduğunu bulamadı | Beşiktaş - Medipol Başakşehir: 1-1

Beşiktaş umduğunu bulamadı | Beşiktaş - Medipol Başakşehir: 1-1

Süper Lig’in 5’inci haftasında Beşiktaş sahasında Medipol Başakşehir’i konuk etti.

 

Mücadele 54’üncü dakikada Crivelli ve 84’üncü dakikada Burak Yılmaz’ın penaltıdan attığı gollerle 1-1'lik beraberlikle sona erdi. 

 

YÖNETİM İSTİFA SESLERİ

Siyah beyazlı taraftarlar mücadelenin ikinci yarısında başkan Fikret Orman ve yönetimi aleyhinde uzun süre tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar, turuncu lacivertli ekibin 54’üncü dakikada Crivelli’nin golüyle öne geçmesinin ardından ‘Yönetim İstifa’ şeklinde tempo tuttu.

GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI

Sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlı ekipte galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Yeni sezondaki oynadığı resmi maçlarda sadece iç sahada Göztepe’yi mağlup eden Beşiktaş, bu galibiyetin ardından Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir ile berabere kalıp, Gazişehir Gaziantep’e mağlup oldu. Siyah beyazlılar UEFA Avrupa Ligi’nde de deplasmanda Slovan Bratislava’ya 4-2'lik skorla yenilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN