Beşiktaş, Valentin Rosier'in bonservisini aldığını duyurdu

Beşiktaş, Valentin Rosier'in bonservisini aldığını duyurdu

Beşiktaş Kulübü, Fransız sağ bek oyuncusu Valentin Rosier'in bonservisini 4.8 milyon avro karşılığında alındığını duyurdu.

Beşiktaş kulübü, genç bek oyuncusu Rosier için transfer açıklaması yaptı. Sezon başında opsiyonlu olarak bir sezon kiralanan Rosier'in 4.8 milyon avro karşılığında bonservisinin Sporting Lizbon kulübünden alındığını duyurdu.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, "Sporting CP Kulübü'nden 2021-2022 sezonu 1. transfer tescil döneminde bir yıllığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Valentin Andre Henri Rosier'in transfer hakları, Kulübü'müz tarafından 4.800.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Rosier, geçen sezon ligde Beşiktaş ile şampiyonluk yaşarken, aynı zamanda takımıyla Türkiye Kupası kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN