Beşiktaş yeni transferini açıkladı | Tyler Boyd kimdir?

Beşiktaş yeni transferini açıkladı | Tyler Boyd kimdir?

Rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray peş peşe transfer bombalarını patlatırken, yeni sezon için henüz bir transfer yapmayan siyah-beyazlılardan taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım gelmişti. İlk başta Başkan Orman, ardından da Beşiktaş’ın resmî Twitter hesabından yapılan paylaşım, saat ‘19:03’te transfer geliyor’ yorumlarına neden olmuştu. Peki Beşiktaş’ın yeni transferi kim? Tyler Boyd kimdir? İşte aradıklarınız…

Teknik direktör Abdullah Avcı, yönetim kurulu üyesi Serdal Adalı ve Futbol Futbol A Takımı Direktörü Ali Naibi ile birlikte çekildiği fotoğrafı şahsi Instagram hesabı üzerinden paylaşan Başkan Fikret Orman’ın açıklama kısmına '19:03’ yazmasının ardından siyah-beyazlıların Twitter hesabı üzerinden yaptığı, ‘ComeToBeşiktaş’ paylaşımı, ‘transfer geliyor’ söylentilerine neden olmuştu. Beşiktaş taraftarları şimdi de ‘Beşiktaş’ın yeni transferi kim? Tyler Boyd kimdir? Beşiktaş hangi oyuncuyu transfer etti? Sorusuna yanıt aramaya başladı… İşte detaylar…

BAŞKAN ORMAN’DAN MANİDAN PAYLAŞIM: 19:03

Transferde ligin en sessiz kulübü konumundaki Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, teknik direktör Abdullah Avcı, yönetim kurulu üyesi Serdal Adalı ve Futbol Futbol A Takımı Direktörü Ali Naibi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı, 19.03 yazarak ve kum saati emojisiyle paylaştı. Fikret Orman'ın bu paylaşımı saat 19.03'te bir transferin açıklanacağı şeklinde yorumlandı.

19-07/15/5d2c77e02269a21054aa86ee-zbqm-1563204817.jpg

KULÜBÜN TWİTTER HESABI DA COŞTU

Kulübün resmî Twitter hesabından da 'ComeToBeşiktaş' paylaşımı geldi. Bu tweetin altına da ‘transfer geliyor’ yorumları yapıldı.

19-07/15/come-to-besiktas-1563204828.jpg

TYLER BOYD BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, Tyler Boyd'u kadrosuna kattı. Beşiktaş, yayınladığı video ile transferini duyurdu. 24 yaşındaki Yeni Zelandalı golcü oyuncu, son olarak Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giymişti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN