Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabri'ye sürpriz talip: İspanyol devine imza atıyor

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabri'ye sürpriz talip: İspanyol devine imza atıyor

2016/17 ve 2017/18 sezonlarında Beşiktaş forması giyen ve siyah-beyazlı forma altında gösterdiği performansla İngiliz ekibi Fulham'a transfer olan İspanyol eldiven Fabri, İspanyol devinin radarına girdi.

Yaz transfer döneminde Edinson Cavani, Justin Kluivert ve Samu Castillejo gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken İspanyol devi Valencia Beşiktaş'ın eski file bekçisi Fabri'yi radarına aldı.

La Liga'da 6 haftada topladığı 9 puanla 9. sırada yer alan Valencia'da kaleci transferi için arayışlar sürüyor.

İspanya'da yayın yapan Superdeporte'de yer alan haberde, Jaume Domenech'in dizinden yaşadığı sakatlık sonrasında kadrosuna kaleci takviyesi yapmak isteyen Valencia'nın listesinde Fabri ile birlikte Javi Jimenez'in yer aldığı kaydedildi.Son olarak İngiliz ekibi Fulham formasını terleten 34 yaşındaki tecrübeli eldiven İngiliz ekibiyle yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir takıma imza atmamıştı.

Haberde, milli arada deneme antrenmanlarına çıkan Iago Herrerin'le ilgili henüz karar vermeyen Valencia yönetiminin serbest oyuncu statüsünde yer alan Fabri ve Javi Jimenez'den biriyle sözleşme imzalamak istediği aktarıldı.

fab2.jpg

6 MİLYON EUROYA SATILDI

2016/17 ve 2017/18 sezonlarında Beşiktaş forması giyen Fabri, siyag-beyazlı takımla Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Siyah-beyazlı formayı 87 maçta terleten başarılı eldiven 27 maçta kalesini gole kapatmış ve Beşiktaş'ta gösterdiği performansın ardından 6 milyon euro karşılığında İngiliz ekibi Fulham'a transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN