Beşiktaş'ın eski yıldızı Premier lig ekibine imzayı attı

Beşiktaş'ın eski yıldızı Premier lig ekibine imzayı attı

Fransız teknik adam Valérien Ismaël yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen 27 yaşındaki Kanadalı forvet Cyle Larin'in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli golcü Premier lig ekibine imzayı attı.

Fransız teknik adam Valérien Ismaël yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 46 yaşındaki teknik adamın raporu doğrultusunda 11 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Douglas, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Fabrice N'Sakala ,Domagoj Vida, Mehmet Topal, Batshuayi Gökhan Töre, Oguzhan Özyakup, Güven Yalcin ve Cyle Larin ile vedalaşan siyah- beyazlı ekipte Cyle Larin'in yeni takımı belli oldu.

larinh.jpgCyle Larin

Fanatik gazetesinin haberine göre; Sosyal medya hesaplarından Beşiktaş'ı takipten çıkartan ve Beşiktaş'ın sözleşme yenileneme teklifini geri çeviren 27 yaşındaki Kanadalı forvet Cyle Larin İngiltere Premier Lig'e 23 yıl aradan sonra geri dönen Nottingham Forest ile anlaşma sağladı.

İngiliz ekibinin Kanadalı forvetin transferini en kısa süre içerisinde açıklayacağı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN