Beşiktaş'ın eski yöneticisinden Hamit Altıntop'a çok sert tepki: Elini kolunu indir kahvehane arkadaşlarına hitap etmiyorsun

Beşiktaş'ın eski yöneticisinden Hamit Altıntop'a çok sert tepki: Elini kolunu indir kahvehane arkadaşlarına hitap etmiyorsun

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan gazeteci Candaş Tolga Işık, Faroe Adaları yenilgisi sonrasında "Milli Takım'ın sorumlusu benim ve diyorum ki biz hocayla devam ediyoruz" açıklamasında bulunan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'a sert sözlerle yüklendi. Işık'ın açıklamaları kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı sahadan 2-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. UEFA Uluslar Ligi'nde evinde Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan milli takım, grubun zayıf ekiplerinden Faroe Adaları karşısında da kötü bir sonuçla sahadan ayrıldı.

Bir önceki karşılaşmada tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yiyen Milli Takım, bu kez de FIFA sıralamasında 125'inci sırada yer alan Faroe Adaları'na karşı tarihindeki ilk yenilgisini aldı.

HAMİT ALTINTOP: MİLLİ TAKIM'IN SORUMLUSU BENİM, HOCAYLA DEVAM EDİYORUZ

Karşılaşmanın ardından TRT SPOR canlı yayınına konuk olan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, "Türk futbolunu ileri taşımaya çalışıyoruz. 30-40 yıl önceki medya oyunlarına prim vermeyin. Ağır da eleştirin. Kabul ediyoruz. Oyunu hocamız değerlendirir. Koşmazsanız, kafanızı ayağınızı ikili mücadelelere sokmazsanız, kararlı oynamazsanız Faroe'ye de, Lüksemburg'a da kaybedersiniz. 3 ay önce hepsine 4-5 attık, bugün bu görüntüyü veriyoruz. Bu kabul edilmeyecek. Bunu oyuncularımıza da hissettireceğiz. Kuntz'tan önce yaş ortalamamız 27.5-28'di. Kuntz ile beraber kadro değişti. Milli Takım'ın sorumlusu benim ve diyorum ki biz hocayla devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

hamit.jpg

CANDAŞ TOLGA IŞIK'TAN HAMİT ALTINTOP'A ÇOK SERT TEPKİ

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabı aracılığıyla Hamit Altıntop'u sert sözlerle eleştirdi.

Hamit Altıntop'un TRT SPOR canlı yayınındaki görüntülerini takipçileriyle paylaşan Candaş Tolga Işık, Hamit Altıntop'un milyonlarca insana saygısızlık yaptığını ve bu nedenle de Altıntop'a saygı duymadığını vurguladı.

candas.webp​​​​​​​

"KAHVEHANE ARKADAŞLARINA HİTAP ETMİYORSUN"

Işık paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

"Önce o elini kolunu bi indir. Sen Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve hepimizin Milli Takımı'nı temsil ediyorsun. Yaaalı yoğurtlu konuşup masaya da vurma ne anlatacaksan doğru düzgün bir üslupla anlat kahvehane arkadaşlarına değil 80 milyona hitap ediyorsun.

SAYGISIZLIK EDENE SAYGIM DA YOK TAHAMMÜLÜM DE!

Teknik Direktör kalır, gider vs... Federasyon'un bileceği iş. Saygı duyarım. Ama 3-4 futbol yorumcusuna ayar vereceğim diye şöyle bir üslupla devletin kanalına çıkıp milyonlarca insana saygısızlık edene saygım da yok tahammülüm de!

MİLLİ TAKIM HOCASINA SIRA GELMEZ!

Yeri gelmişken şahsi fikrimi de söyleyeyim her tarafı dökülen, adeta iflas etmek üzere olan ülke futbolunda farurayı kesecek insan arıyorsanız 1 sene önce göreve gelen Milli Takım hocasına sıra gelmez!"

Işık'ın paylaşımları kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN